Για κλείσιμο τηλεφωνικό ραντεβού καλείται καθημερινά στo τηλέφωνο 2821071010 κατά τις ώρες 08:00-14:00. Για ραντεβού δια ζώσης, καθημερινά κατά τις ώρες 07:00-14:30 στην Γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων. Σε όλες τις περιπτώσεις απαιτείται το ΑΜΚΑ σας.

Η ακριβής ώρα προέλευσης στο εξωτερικό ιατρείο σας γνωστοποιείται κατά την διαδικασία κλεισίματος του ραντεβού. Παρακαλείστε να προσέρχεστε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μας σύμφωνα με την αναγραφόμενη ώρα στην κράτηση, εκτός από το εξωτερικό ιατρείο του Ορθοπεδικού που ισχύει η σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα άφιξης στην Γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων αλλά και στο καρδιολογικό εξωτερικό ιατρείο θα πρέπει να προσέρχεστε 20 λεπτά πριν από την αναγραφόμενη ώρα στην κράτηση, λόγω του καρδιογραφήματος που απαιτείται για την επίσκεψη στον καρδιολόγο.

Αντίστοιχα σε κάποιες εκ των ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων, η προσέλευση σας θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί, οι οποίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2821071010 κατά τις ώρες 13:00-14:00 για την ακύρωση του ραντεβού σας.

Για να δείτε το πρόγραμμα των Ιατρείων ανά τομέα, επιλέξτε: Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Το Νοσοκομείο τους επόμενους μήνες θα προσφέρει την δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ιστοσελίδας μας το ραντεβού τους, τόσο στα πρωινά ιατρεία, όσο και στην Ολοήμερη Λειτουργία.

Ο προγραμματισμός των απογευματινών ραντεβού γίνεται στα τηλέφωνα 2821322352 και 2821322572 από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 15:00 έως 20:00.

Οι ασθενείς στην Ολοήμερη Λειτουργία επιλέγουν ονομαστικά τον ιατρό που επιθυμούν να επισκεφθούν και η επίσκεψη πραγματοποιείται σε προκαθορισμένη ώρα και ημέρα. Αντίστοιχα και στις ακτινοδιαγνωστικές εξέτασεις που πραγματοποιούνται στην Ολοήμερη Λειτουργία.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2821322572 κατά τις ώρες 18:00-20:00 για την ακύρωση του ραντεβού σας.

Για να δείτε την λίστα των ιατρείων, επιλέξτε: Απογευματινά Ιατρεία

Στο νοσοκομείο μας εκτελούνται παρακλινικές εξετάσεις, βιοπαθολογικές εξετάσεις και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις χωρίς οικονομική χρέωση, μόνο όταν ο ασθενής έχει μαζί του ηλεκτρονική συνταγογράφηση εν ισχύ για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ & τους ανασφάλιστους με ΑΜΚΑ (ΦΕΚ 4368/2016 ανασφάλιστοι και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες).

Για περισσότερες πληροφορίες, επιλέξτε: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Προσερχόμενοι στην Κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου ακολουθείτε τις πινακίδες που υπάρχουν για το Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, επιλέξτε: ΤΕΠ

Το Νοσοκομείο Χανίων εφημερεύει σε καθημερινή βάση όλο το 24ωρο.

Για να κάνετε μία δωρεά, αρχικά αποστέλλετε επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου όπου περιγράφετε το είδος της δωρεάς. Είναι στην ευχέρεια του Διοικητικού Συμβουλίου να αποδεχτεί ή να απορρίψει την δωρεά εάν κρίνει ότι είναι ασύμφορη για το νοσοκομείο.
Εάν το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει την δωρεά, η ολοκλήρωση της διαδικασίας γίνεται σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος στο οποίο προορίζεται η δωρεά. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το νοσοκομείο δεν πρέπει να δεσμεύεται με αγορά αναλωσίμων ή με συντήρηση – ειδικά αν η δωρεά αφορά μηχάνημα.

Για εθελοντική προσφορά στο νοσοκομείο, πρέπει να εγγραφείτε στο μητρώο εθελοντισμού της 7ης Υ.ΠΕ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε αν απευθυνθείτε ++++++++του νοσοκομείου, στο τηλέφωνο: +++++++.

Τo επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο καθορίζεται από την Διοίκηση του Νοσοκομείου τις παρακάτω ώρες:

Ώρες Επισκεπτηρίου
Δευτέρα – Παρασκευή 5 – 8 το απόγευμα
Σάββατο & Κυριακή 11 – 1 το πρωί 5 – 8 το απόγευμα

Δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών ως επισκεπτών ή συνοδών.

Επισκεπτήριο ΜΕΘ
Ώρες Επισκεπτηρίου ΜΕΘ Καθημερινά 17:00-17:30
Ώρες Ενημέρωσης Συγγενών στη ΜΕΘ Καθημερινά 13:30-14:00

Η τήρηση του ωραρίου επισκεπτηρίου είναι αυστηρή και απολύτως απαραίτητη, μιας και έτσι διευκολύνεται η ανάρρωση των ασθενών και τo έργο ιατρών και νοσηλευτών. Οι επισκέπτες και οι συνοδοί πρέπει να απομακρύνονται από τους θαλάμους και τους διαδρόμους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και των ιατρικών επισκέψεων και να μην προκαλούν θόρυβο ή συνωστισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επιλέξτε: Επισκεπτήριο.

Για να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο ή να προβείτε σε καταγγελία για οποιαδήποτε διαδικασία παροχής υπηρεσιών μέσα στο Νοσοκομείο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία +++++στο +++++ του Νοσοκομείου, +++++++

Η κυρία ++++είναι αρμόδια για την παράδοση σε κάθε πολίτη ή ασθενή που το επιθυμεί, ειδικού εντύπου καταγγελιών, υποδεικνύοντας οδηγίες συμπλήρωσής του, όπου χρειάζεται. Ακολούθως παραλαμβάνει το ενυπόγραφο έντυπο και το προωθεί στην αρμόδια ορισμένη Τριμελή Επιτροπή του Νοσοκομείου για την περαιτέρω διερεύνηση της καταγγελίας, απαραίτητη διαδικασία που διενεργείται για ΚΑΘΕ παράπονο ή καταγγελία που κατατίθεται, για τη λήψη διορθωτικών ενεργειών σε κάθε αστοχία που παρατηρείται στις διαδικασίες του Νοσοκομείου.

Κάθε πολίτης/ασθενής που υποβάλλει παράπονο/καταγγελία, ενημερώνεται εγγράφως για την εξέλιξη και διευθέτηση του προβλήματος και την ενδεχόμενη ανάληψη λήψη διορθωτικών ενεργειών προκειμένου να μην επαναληφθεί η καταγγελλόμενη αστοχία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: ++++++++

Εάν θέλετε να υποβάλετε το παράπονο ή την καταγγελία σας ηλεκτρονικά, επιλέξτε Φόρμα Παραπόνων.

Aν νοσηλευτήκατε πρόσφατα στο νοσοκομείο μας, βοηθήστε να γίνουμε καλύτεροι, μέσω ειδικού ερωτηματολογίου αξιολόγησης των υπηρεσιών μας.

Η εισαγωγή σας στο Νοσοκομείο μπορεί να είναι:

 • Προγραμματισμένη/Τακτική
 • Επείγουσα/Έκτακτη (σε ημέρα εφημερίας του Νοσοκομείου)

Τακτική εισαγωγή

Οι Τακτικές Εισαγωγές πραγματοποιούνται από το Τμήμα Κίνησης Ασθενών, το οποίο βρίσκεται στο Ισόγειο του Νοσοκομείου (Καινούργια Πτέρυγα). Η εισαγωγή μπορεί να γίνει άμεσα μετά από ιατρική εξέταση από τα εξωτερικά ιατρεία ή να προγραμματιστεί σε άλλο προκαθορισμένο χρόνο.

Επείγουσα εισαγωγή

Η επείγουσα εισαγωγή γίνεται από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, σε ημέρα εφημερίας του Νοσοκομείου. Εάν κατά την προσέλευσή σας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή σας στο Νοσοκομείο, ο ιατρός εκδίδει το εισιτήριο το οποίο στη συνέχεια θα πρέπει να σφραγίσετε στη Γραμματεία των ΤΕΠ, προσκομίζοντας και τα απαραίτητα συνοδευτικά (Ασφαλιστικό βιβλιάριο και ΑΜΚΑ – Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδικασίες εισαγωγής, επιλέξτε: Εισαγωγή στο Νοσοκομείο.

Αν είστε νοσοκόμα/μος και θέλετε να εργαστείτε στο νοσοκομείο μας ως αποκλειστική/ός νοσοκόμος, πρέπει να εγγραφείτε στο μητρώο αποκλειστικών, στην 7η ΥΠΕ και να δηλώσετε την προτίμηση σας για εργασία στο νοσοκομείο μας. Πατήστε εδώ, για να πάρετε πληροφορίες και να δείτε τις προϋποθέσεις για να εγγραφείτε στον κατάλογο αποκλειστικών νοσοκόμων.

Παρακαλείστε κατά την διάρκεια της Νοσηλείας σας:

 • Μην καταναλώνετε τρόφιμα και μη λαμβάνετε φάρμακα που δεν έχουν καθοριστεί για τη θεραπεία σας από το γιατρό σας.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά σας είδη και αντικείμενα για να νιώθετε πιο άνετα, αλλά πάντα μέσα στα όρια που επιτρέπονται από το Τμήμα ή τη Μονάδα.
 • Τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που έχετε στην διάθεση σας, μέσω του νοσοκομείου, για όσο διάστημα νοσηλεύεστε, στοιχίζουν ακριβά. Οφείλετε να τα προσέχετε διότι όποια βλάβη παρουσιάσουν απαιτεί χρόνο και χρήμα που μπορεί να αποβεί μοιραία στην εξέλιξη της υγείας άλλων συνανθρώπων μας.
 • Προσοχή! Κοσμήματα, χρήματα ή αντικείμενα αξίας με την εισαγωγή σας τα καταθέτετε για ασφάλεια στις οικονομικές υπηρεσίες και τα παίρνετε όταν φεύγετε.
 • Το κάπνισμα μέσα στο Νοσοκομείο απαγορεύεται και τιμωρείται από το Νόμο.
 • Για δυσκολίες που δεν ξεπερνιούνται μπορείτε να ζητήσετε την Κοινωνική Λειτουργό ή έναν από τους υπεύθυνους της Διεύθυνσης. Καμία πληροφορία για την κατάσταση της υγείας σας δεν δίνεται σε κανέναν χωρίς τη συγκατάθεση σας.
 • Κατά την έξοδο σας από το Νοσοκομείο αν είναι απαραίτητο θα σας δοθούν σαφείς οδηγίες για το είδος και το χρόνο θεραπείας στο σπίτι σας.
 • Πριν την έξοδο σας από το νοσοκομείο, κάνετε τελικό έλεγχο για το αν ξεχάσατε δικά σας αντικείμενα.
 • Μπορείτε να εγκαταλείψετε το Νοσοκομείο με σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας ή με προσωπική σας ευθύνη. Το Νοσοκομείο σέβεται την ελευθερία σας και τις αποφάσεις σας. Στην περίπτωση αυτή όμως θα πρέπει να υπογράψετε ένα αποδεικτικό έγγραφο ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεων σας.

Για να κάνετε αίτηση για επικουρικό προσωπικό, πρέπει να καταθέσετε σχετικά έγγραφα στη 7η ΥΠΕ.

Πατήστε εδώ, για να δείτε τις προϋποθέσεις για ΜΗ ιατρικό επικουρικό προσωπικό.

Αν είστε ιατρός και θέλετε να μπείτε στη λίστα επικουρικών, πρέπει να καταθέσετε την αίτηση σας στην 7η ΥΠΕ. Πατήστε εδώ, για να δείτε τον κατάλογο με το υποψήφιο ιατρικό επικουρικό προσωπικό.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλα τα κύρια τηλέφωνα του νοσοκομείου μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τα τηλέφωνα της κλινικής/τμήματος που σας ενδιαφέρει, πηγαίνοντας στην περιγραφή της κλινικής ή του τμήματος από το το μενού Υπηρεσίες και στη συνέχεια επιλέγοντας το τμήμα που σας ενδιαφέρει.

Το νοσηλευτικό ίδρυμα υποχρεούται βάσει του ν.3418/2005 (άρθρο 14 παρ. 4) να τηρεί τα ιατρικά αρχεία για μια εικοσαετία από την τελευταία επίσκεψη του ασθενούς. Συνεπώς, ο ασθενής δεν δικαιούται να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων που τηρούνται στα ιατρικά αρχεία του νοσηλευτικού ιδρύματος.